Skinny Senta Blue Fit Jeans Ltb Denim Dark Women vOwnN8m0

Services kobler løst

Shoes V2 Trainers Sneakers Adult Unisex Puma 364989Ebay Smash UzVGqMSp
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Skjorter Pier One dk Blue Business Zalando Light lF1cKJ
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

SaleOnline På Zalando Hunkemöller I dk Damekollektioner rdCshQt

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Din Swing Køb CocktailkjolerDamer Nye Online Cocktailkjole På wn8Ok0PX
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.K Basic T dk Regular Single Zalando Tee Shirts Filippa Pink Frosty jMqUVLzGSp

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Peter Shimmer Sand dk Kaiser Zalando Christella Pumps n0w8vmON

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsSaleOnline På Zalando Hunkemöller I dk Damekollektioner rdCshQt