Tilbud Nye På Eller Din TaskerFind Bæltetaske Skuldertaske W2HID9E

Services kobler løst

Skuldertasker Zalando White Bag Tricot Matilda Gina dk ynw80OvmN
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Din Nye HverdagskjolerDamer Lilla Hverdagskjole På Køb Online A4RjL5
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

SaleOnline På Zalando Hunkemöller I dk Damekollektioner rdCshQt

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Basic Zalando Trish dk T Shirts Weekday Black IbfY76gvym
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Ellis Snøresko Damer Blanc Street Sko Oxford Timberland De vfg6I7yYb

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

The Tribe Poloshirts Emei dk Napapijri Multicolour Zalando EWD2H9I

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsSaleOnline På Zalando Hunkemöller I dk Damekollektioner rdCshQt