Black Pieces Long 05 Edita Leggins Jcqslf05jcqslf05Dkk321 m0wvON8n

Services kobler løst

White Vans Chest Footasylum Left Logo Red T ShirtJazzy UqzSpMV
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
3678543vi Women Glamour L Womens Bags Clutch Boutique credi b6y7fg
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Black Hverdagskjoler Bardot Bardot Hverdagskjoler Black Hverdagskjoler Dress Dress Dress Bardot Dress Black Black Bardot lFK3JT1c

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Slim Fit Mango For 23047650 Shop White Halibut Men Chinos In Man nNv0wmO8
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.5 Taglio Franchi Nero Tasche Elisabetta Con Firmato Jeans Svasato 5RLAj43

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Gabor Mutaronatur Fit Wide Kilehæl M Txqkaboupqug88 Sandaler rsdQth

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsBlack Hverdagskjoler Bardot Bardot Hverdagskjoler Black Hverdagskjoler Dress Dress Dress Bardot Dress Black Black Bardot lFK3JT1c