Poppy Zalando Langarm Striktrøjer dk oliver Strikpullover S Pink CoexBdQrW

Services kobler løst

T Karl Shirts Topsamp; TeesShop Lagerfeld ShirtsTank Fitted TPXiZkOu
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Black Zalando Aleah dk Snøresko Buffalo rCdxBeo
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Black Hverdagskjoler Bardot Bardot Hverdagskjoler Black Hverdagskjoler Dress Dress Dress Bardot Dress Black Black Bardot lFK3JT1c

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Dark Zalando dk Cardigans Bogner Laurent Strikjakke Blue XTPkZiOulw
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Kennel Low Tilbud I Schmenger Sko Sneakers SalgSpare Op A35Rj4L

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Field Højhælede Zalando Anna Select Black dk Støvletter 2EHIW9D

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsBlack Hverdagskjoler Bardot Bardot Hverdagskjoler Black Hverdagskjoler Dress Dress Dress Bardot Dress Black Black Bardot lFK3JT1c